Programvirsomhed

RADIO VESTERBRO BESKRIVELSE AF PROGRAMMER

Vesterbro Stemmer:
Lokale nyheder, interview, aktuelle sager, information om kultur og samfund, og lokale forhold.

Escapade:
Kulturstof og nyheder for herboende fransktalende borgere. Tager også aktuelle lokale og globale politiske emner op, og belyser dette i dansk/fransk kontext.

Saraounia:
Kultur, kunst og film og teateranmeldelser. Etnisk musikindslag samt rejsebeskrivelser.
Vesterbro EU redaktion:
Sætter fokus på hvordan Eu påvirker borgere i lokalområdet, samt hvordan arbejdet i EU påvirker landet generelt.

Alo Alo Brazil:
Brasiliensk sproget program, der fokuserer på emner i Brasilien, og den påvirkning det har for herboende Brasilienere. Samtidig handler det om lokale kulturarrangementer, og politik.

Radio Humwatan Redaktionen:
Pakistansk radio, der udover at tildele lidt af sendetiden til bøn, tager fat i vigtige kulturelle og sundhedsmæssige emner, har stort netværk til politik i danmark, og i særdeleshed lokale politikere. Fortæller om både kulturelle og andre arrangementer i nærområdet. Arrangerer også debatter med landspolitikere i lokalområdet. Derudover har de åben telefon i en del af sendetiden.

G-Punktet:
Ungdomsradio bestyret af elever fra Rysensteen Gymnasium lige rundt om hjørnet. I programmet sætter de selv dagsordenen for både kultur, politik, musik i øjenhøjde med deres jævnaldrende. Omhandler ofte aktuelle arrangementer fra Rysensteen.

Mission ørerslør:
Kulturprogram med musik og lydkollager der bibringer andet indhold, end der ellers tilbydes i mediebilledet i Danmark.

Debout Congolas:
Lingala, fransk og dansksproget program, der beskæftiger sig med kultur, interviews, politik og sundhed. Redaktionsansvarlige har bl.a. arbejdet meget aktivt i AIDS arbejdet.

Vesterbro Rock Radio Redaktion:
Stenbroens bedste ( og eneste ) rockmagasin, med hovedvægten lagt på lokale bands, men med relevante afstikkere til alt hvad der nu ellers måtte røre på sig udenfor voldene. Er meget aktive i lokalområdet, og lokal kultur. Den redaktionsansvarlige er selv udøvende musiker i lokalområdet.

Stenbroens Gentlemen:
Stenbroens Gentlemen er et radiosmalltalkshow .I dette program ser vi det store i det små og det små i det store. Vi strør rundhåndet om os med superlativer og lader poesien blomstre op mellem de toppede brosten på Vesterbro. Vi genopliver kastanjetræet på Enghave Plads, sætter os i den imaginære skygge og lader ordene flyde frit fra leveren.

Cylinderhatten:
Kultur og nyhedsformidling. Krydret med spøjse sketches og musikalske indslag. Politisk bevidst program, der stiller sig kritisk overfor nyhedsstrømme, og lægger en ære i at finde de mindre nyheder, der har mindst ligeså stor betydning i hverdagen.

Den Anden time:
Aktuelle emner og sjove betragtninger. Spændende gæster besøger også programmet og det tid til refleksion og debat om livets emner.